Trogir - Trogirski list djelatnici

nedjelja, 11.10.2009.

Podržite djelatnike Trogirskog lista u akciji da im se isplate zaostale plaće

Dajte podršku bivšim i sadašnjim djelatnicima Trogirskog lista. Tražimo pomoć od novog trogirskog gradonačelnika da nam se isplate plaće. Naime, djelatnici i honorarci Trogirskog lista nisu dobili ni jednu plaću od 02. mjeseca 2009. znaći u periodu vladanja bivše vlasti ( tri mjeseca ) i sadašnje ( četiri mjeseca ). Novi trogirski gradonačelnik Damir Rilje obećao nam je isplatu kao i nova direktorica Ružica Jakšić i to u etapama tri po tri itd. Do dana danasnjega i nakon rebalansa gradskog vijeća nisu poduzete nikakve akcije kako bi nam se naše plaće isplatile. Žalosno je što se najavljuje stečaj, prije nego se isplate ljudi, jer u stečajnom postupku prvo se naplaćuje država, krediti pa onda djelatnici, a da bi se svi namirili nažalost nema toliko imovine. Podržite djelatnike jer mi nismo za ništa krivi, udružimo se da ne ostanemo zakinuti !!!

Predlažemo plan isplate javno tri po tri plaće kako je obećano, iako (će neki djelatnici lista) su dobili posao u holdingu a neki nisu i neće itd. Ukoliko ne dobijemo svoje plaće bit ćemo prisiljeni zajedno podignuti tužbu i pokrenuni proces naplate od tvrtke Trogirski list ili njenog vlasnika i osnivača Grada Trogira, a vjerujte ima nas dosta. O cijelom slućaju obavjestit ćemo sve medije !!! Skupljat ćemo i potpise podrške koje ćemo dostaviti uredu gradonačelnika i gradskom vijeću.

Najgore je to što je gradonačelnik javno na trgu na sastanku s djelatnicima obećao isplatiti nas ljude a još uvjek ništa ne poduzima ! Znamo da on nije kriv za cijelu situaciju, ali znamo da nismo ni mi, ali isto tako znamo da je on može popraviti i završiti i to prije stečaja !

Vjerujemo u socijalnu osjetljivost i što skorije rješenje ovog problema, jer su zakinuti mali ljudi s malim a tako potrebitim plaćama !!!

11.10.2009. u 18:51 • 24 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2009  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Listopad 2009 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Trogir - Trogirski list djelatnici

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr